felnyitható bukósisak
Modern plasztika Webáruház A felnyitható bukósisak aranyat ér

A felnyitható bukósisak aranyat ér

felnyitható bukósisak

Mit ér egy jármű megfelelő védelem nélkül? Nem mindenki figyel arra, hogy a kétkerekű közlekedési eszközökön megfelelő biztonsági előírásokra jellemző védelemmel lássák el magukat, mint a forgalomban résztvevő veszélyeztetett személy.

A közkedvelt felnyitható bukósisak pedig nem azért lett feltalálva, hogy a dobozban tartsuk. A hivatalosan előírt követelmények szerint viselni kell legalább a fejet védő alkalmatosságot motorozás közben. Arról már nem szól a fáma, hogy az a darab pontosan milyen kialakítású legyen. Ugyanis van teljesen zárt bukósisak és van olyan is, aminek az eleje egy üveglappal van ellátva és fel lehet nyitni. Ez utóbbi a felnyitható bukósisak. Léteznek még teljesen nyitott példányok, ezek csak a fej felső részét védik és egyben áteresztik az összes levegőt.

A motoroazis.hu oldal segít a kiválasztásában. Megtekinthetjük a megvásárolható felnyitható bukósisak szín és forma variációinak összességét. Egy jó fejfedő életet menthet, ezért sem szabad gyengébb minőséget vásárolni, hiszen a balesetekben a fej a legsérülékenyebb rész, amit kiemelten óvni kell.

Vélemény, hozzászólás?

Related Post