Modern plasztika Webáruház Függönyök konyhába

Függönyök konyhába


Minden háziasszony sok időt tölt a konyhájában, legyen az a helység kicsi vagy nagy, modern vagy rusztikus. No, és időnként a család apraja-nagyja is meg-megfordul a konyhában. Vagy csak benéz a hűtőbe s készít egy szendvicset, vagy egy meglepetés reggelit, de ha itt van az étkező asztal is, akkor azért több időt töltenek ők is a helységben. Épp ezért elengedhetetlen, hogy jól érezzük magunkat a konyhában, jó érzés legyen rápillantani a konyhai dekorációkra.

Egy függöny nem csak funkcionális, de dekorációs célokat is szolgál. Persze fontos, hogy jó fényáteresztő képességgel bírjon, főként, ha a konyhapult vagy a tűzhely közelében van az ablak, ugyanakkor védjen a kíváncsiskodó tekintetek elől.

Függönyök konyhába jó áron ITT kaphatóak >>

Ebben a helységben több pára keletkezik és több szennyeződés, így a konyhai textilek kiválasztásának egy fontos szempontja, akár fényáteresztő függönyről akár sötétítő függönyről gondolkodunk, hogy könnyen tisztítható, praktikus legyen, persze előny, ha jól illik a lakás hangulatához. Érdemes a konyhaszekrény mintázatát, színét megjeleníteni a függöny mintájában. Persze arra vigyázzunk, hogy ablakunk ruhája sem a konyhafal, sem a konyhabútor színével ne legyen egyező, hiszen így pont jellegtelen marad.

Öltöztetheted az ablakodat vitrázs függönnyel, vagy hosszú, középen összefogott kelmével, esetleg drapériát tehetsz, vagy textil rolót. Érdemes a sötétítő függönnyel megegyező színű asztalterítőt, konyharuhát használni, hogy igazi összhang legyen a konyhában is, ne csak a tányérunkon.

Függöny Sarok webáruház – Rendelj függönyt online!

Vélemény, hozzászólás?

Related Post