Modern plasztika Szolgáltatás Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció


Hogy mikor érdemes klímát venni? Amikor a legolcsóbb. A legjobb inverteres klíma akció ezekben a hónapokban elérhető. Ráadásul egy mai, modern klímával már nemcsak hűthetünk, de fűthetünk is. Érdemes tehát nagyon jól választanunk!

De miért érdemes inverteres klímát választani? Sokáig tartotta magát a tapasztalat, hogy a klíma üzemeltetése drága és megterheli az áramhálózatot. Nem telepíthetjük akárhova, mivel a régi vezetékek nem bírják. Ráadásul a nagymértékű áram felvétel miatt a villanyszámlánk is jelentősen megnövekszik.

Az inverteres klíma pont ennek elkerülésére lett kifejlesztve. Ezek a készülékek folyamatosan, de csak az éppen szükséges teljesítménnyel működnek. A folyamatos működésnek köszönhetően a klíma mindig csak egy kicsit változtat a hőmérsékleten, ezért akár 40-50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, és csendesebb is.

Az inverteres készülék nem kapcsol ki-be, nincsen hirtelen nagy áramfelvétel a klíma elindulásakor. Emiatt olyan helyeken is használható, ahol az áramhálózat nem bírná el a hagyományos légkondicionálók áramfelvételét. Így lehetővé teszi a gazdaságos és hatékony hűtést és fűtést is.

Az, hogy egy klíma inverteres, az a közhiedelemmel ellentétben nem jelenti azt, hogy fűtő funkcióval is bír. Mindazonáltal a legtöbb fűtésre is optimalizált klíma inverterrel felszerelt. Ez a funkció is a leggazdaságosabban használható egy inverteres klímával. Egy átlagos lakás fűtése a hideg, téli hónapokban is megoldható körülbelül 8000-10000 Ft plusz költséggel. Ezen felül sokkal gyorsabban fel tudjuk fűteni a lakást.

Az inverteres klíma akció keretein belül ugyanazt a modellt sokkal olcsóbban megvásárolhatjuk most, mint mondjuk a nyár elején. Számos forgalmazó ilyenkor már szabadulna a készlettől, érdemes tehát körülnézni. Választás előtt azonban mindenképpen konzultáljunk szakemberrel és tisztázzuk, milyen elvárásaink is vannak új klímánkkal szemben. Kellemetlen rádöbbenni, mondjuk a beszerelés után, hogy a készülék nem is tudja azt, amit elvárunk tőle.

Ne habozzunk! Vásároljuk meg új akciós inverteres klímánkat még ma!

 

Vélemény, hozzászólás?

Related Post