telefon fólia
Modern plasztika Szolgáltatás A telefon fólia legjobb üvegfólia típusai

A telefon fólia legjobb üvegfólia típusai

telefon fólia

A telefon fólia kategóriába az üvegfóliák jelentik a legnagyobb biztonságot okoskészülékünk számára. Az üvegfóliákon belül is rengetek típust különböztetünk meg, mindegyik más-más formában védi készülékünket a külső behatásokkal szemben. Az üvegfóliák legolcsóbb verziója a hagyományos 2D üvegfólia, amelyek csak a kijelző sík részét fedik le, így a lekerekített szélek védelem nélkül maradhatnak.

Ezek az üvegfóliák a méretüknél fogva azonban minden tokkal kompatibilisek, tehát a tok széle nem nyomja fel az üvegfóliát. Könnyű felhelyezni, szilikon ragasztó rétegének köszönhetően szorosan tapad a kijelzőhöz. Elsősorban azoknak ajánlott ez a típusú telefon fólia használata, akik tokkal együtt használják telefonjukat és nem szeretnének sokat áldozni a védelemre. A másik igen népszerű üvegfólia típus a 3D teljes kijelzős üvegfólia. Ezek a készülék kijelzőét száz százalékban védik.

A 3D üvegfólia jobban megvédi a készülék kijelzőjét a leejtés által okozott károktól és a normál kialakítású fóliákkal ellentétben már nem csak a kijelző sík felületét védik. Továbbá nem a teljes felületükön vannak ragasztó anyaggal ellátva, csupán a szélén található 2-3 mm-es sávban ragasztó réteg, emiatt bizonyos típusú telefonoknál kényelmetlenséget jelenthet a kijelző használata, mivel nincs közvetlen kontaktus a kijelző és az üvegfólia között.

Ezek között a telefon fólia modellek között is létezik tokbarát verzió is, mely lehetővé teszi a tokokkal való együttes használatát. Mindenik üvegfólia esetében olyant kell választani, amely teljes mértékben kompatibilis a készülékkel.

Vélemény, hozzászólás?

Related Post