Carrera napszemüvegek

Trendben és biztonságban az élen járnak a Carrera napszemüvegek

Carrera napszemüvegek

Az idők során mindenféle termék fejlődésen ment keresztül. Ezen trend alól a Carrera napszemüvegek sem maradtak ki. A kezdeti modelleket felváltotta egy olyan új, modern anyag használata, ami sokkal könnyebb, kevésbé allergén és jobban ellenállt a külső hatásoknak.

Egyértelműen elmondható, hogy forradalmi találmány volt ez a lencsetípus, ami új távlatokat nyitott a Carrera napszemüvegek történetében. Az 1964-ben szabadalmaztatott lencse az Optyl nevet viselte. Egy hőre edzett műanyag volt ez, ami kiváló sajátosságai révén remek lehetőségeket teremtet a gyártásban. A fejlődés ugyanakkor nem állt meg, hiszen az idő előrehaladtával mindig történt valami újítás, amit a fejlesztők hozzáadtak a termékeikhez. A trend is meghatározó, amiből a Carrera napszemüvegek sem maradtak ki.

A sportos vonalat és a visszafogottságot ugyanúgy képviselik. A Carrera Porsche Design napszemüveg kollekció mindenképpen egy olyan trendet nyújt, ami megragadja a sort autók kedvelőinek a fantáziáját. Ami viszont mindenképpen figyelmet érdemel még az a biztonság, amit nyújtani tud.

Mivel eredetileg síeléshez használt szemüvegeket készített a cég így a Carrera napszemüvegek egyértelműen olyan szűrőmechanizmusokkal vannak ellátva, amik a káros sugárzásokat távol tartják a szemünktől. Bátran feltehetjük tehát és biztosak lehetünk abban, hogy előnyünkre válik a viselet. Ami pedig a költségeket illeti, a Carrera napszemüvegek esetében azok egyértelműen megfizethetők. Ez nem lesz akadálya annak, hogy bátran rendeljünk meg akár több kivitelt, hogy minden tevékenységhez legyen egy másik típus, amit magunkra ölthetünk.