Carrera napszemüvegek
Modern plasztika Szolgáltatás Trendben és biztonságban az élen járnak a Carrera napszemüvegek

Trendben és biztonságban az élen járnak a Carrera napszemüvegek

Carrera napszemüvegek

Az idők során mindenféle termék fejlődésen ment keresztül. Ezen trend alól a Carrera napszemüvegek sem maradtak ki. A kezdeti modelleket felváltotta egy olyan új, modern anyag használata, ami sokkal könnyebb, kevésbé allergén és jobban ellenállt a külső hatásoknak.

Egyértelműen elmondható, hogy forradalmi találmány volt ez a lencsetípus, ami új távlatokat nyitott a Carrera napszemüvegek történetében. Az 1964-ben szabadalmaztatott lencse az Optyl nevet viselte. Egy hőre edzett műanyag volt ez, ami kiváló sajátosságai révén remek lehetőségeket teremtet a gyártásban. A fejlődés ugyanakkor nem állt meg, hiszen az idő előrehaladtával mindig történt valami újítás, amit a fejlesztők hozzáadtak a termékeikhez. A trend is meghatározó, amiből a Carrera napszemüvegek sem maradtak ki.

A sportos vonalat és a visszafogottságot ugyanúgy képviselik. A Carrera Porsche Design napszemüveg kollekció mindenképpen egy olyan trendet nyújt, ami megragadja a sort autók kedvelőinek a fantáziáját. Ami viszont mindenképpen figyelmet érdemel még az a biztonság, amit nyújtani tud.

Mivel eredetileg síeléshez használt szemüvegeket készített a cég így a Carrera napszemüvegek egyértelműen olyan szűrőmechanizmusokkal vannak ellátva, amik a káros sugárzásokat távol tartják a szemünktől. Bátran feltehetjük tehát és biztosak lehetünk abban, hogy előnyünkre válik a viselet. Ami pedig a költségeket illeti, a Carrera napszemüvegek esetében azok egyértelműen megfizethetők. Ez nem lesz akadálya annak, hogy bátran rendeljünk meg akár több kivitelt, hogy minden tevékenységhez legyen egy másik típus, amit magunkra ölthetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Related Post