Modern plasztika Szolgáltatás Az autónk állapotával nem kell úgy megelégedve lennünk, mint magunkkal

Az autónk állapotával nem kell úgy megelégedve lennünk, mint magunkkal


Az utóbbi időben az ember számára egyre több lehetőség nyílik arra, hogy megváltoztassa a kinézetét. Ez egy érdekes dilemmához vezet. Egyrészről nagyon jó, hogy emberek, akiknek orvosilag szüksége van egy plasztikai beavatkozásra, végre lehetőséget kapnak. Másrészről viszont azt gondolom, hogy sok embernek ez csak egy kiskaput jelent. Tudom, hogy a mai korban a plasztikai sebészet már tényleg rutin dolog, mégis feljön a kérdés, hogy minek?

Ezalatt pedig tényleg azokat a beavatkozásokat értem, amik tisztán esztétikai okokból vannak. Bármilyen jó is egy ilyen beavatkozás, ne mondja nekem senki, hogy nem tűnik fel az ember számára a mesterségesség. Nem vagyunk tökéletesek, rengeteg olyan dolgot kapunk készen, amikre nincsen semmi befolyásunk. Inkább arra kéne törekednünk, hogy egy olyan társadalmat hozzunk létre, ahol senkinek sem kell a kinézete miatt aggódnia.

Vannak azonban más területei az életnek, ahol feltétlen szükséges a rendszeres karbantartás. Ilyen például az autók világa. Nálam ezt a problémát mindig a MetaAutoszerviz oldja meg, akikkel lassan már több éves kapcsolatom van. Ez az egész azonban szinte egy teljes véletlen folytán kezdődött el. Már hosszú ideje kerestem egy megbízható szervizt, mikor rájöttem, hogy mi lenne, ha az interneten állnék neki a keresésnek. Az első helyen a MetaAutoszerviz oldalát adta ki, úgyhogy azonnal bizalmat is szavaztam nekik.

Szerintem érezni lehet, mikor az ember belép egy oldalra, hogy milyen szolgáltatást fognak biztosítani neki. Ezt már csak abból le lehet szűrni, hogy milyen az oldal kialakítása és mire helyezik a hangsúlyt. A MetaAutoszerviz számára ez egyértelműen a gyors és pontos tájékoztatás volt. Ezért nem is vesztegették az időnket, hanem rögtön rátértek a lényegre.

Nagyon örültem neki, hogy az első információ, amit biztosítottak nekünk, az a telefonszámuk volt. Így, ha valaki már visszatérő kuncsaft, azonnal fel tudja keresni őket és nem kell bonyolult menüpontokon átrágnia magát. Ebben a felgyorsult világban pedig az idő talán a legnagyobb kincs. Túl sokszor történt már az velem, hogy inkább otthagytam egy oldalt, mert túl sok időmet vette volna el. A MetaAutoszerviz szolgáltatására azonban ez egyáltalán nem igaz.

Mi sem lehetne erre jobb bizonyíték, minthogy nem kell mást tennünk, csak lejjebb tekerni a főoldalon és már látjuk is, hogy milyen szerviz szolgáltatásokat látnak el. Így azonnal ki tudjuk szűrni, hogy megfelel-e a mi céljainknak a MetaAutoszerviz . Ahogy azt elképzelhetitek, a MetaAutoszerviz rendkívül sokoldalú, ha szerelésről és karbantartásról van szó, úgyhogy szerintem mindenki meg fogja találni itt a saját számítását.

Ezen kívül már csak egy dologra voltam kíváncsi: Milyen a hozzáállásuk a szereléshez? Több autós szervizt hagytam ott már azért, mert egyszerűen csak a pénzemet lesték és a minimumot adták meg nekem kiszolgálásban. A MetaAutoszerviz számára azonban az a fontos, hogy a vásárló teljes mértékben elégedett legyen és később bizalommal térjen vissza hozzájuk. Ez az üzleti filozófia nagyon tetszett nekem és nemsokára a gyakorlatban is megtapasztalhattam.

A szerelés kapcsán minden rendben ment és pont olyanok voltak a körülmények, mint azt a honlapon leírták. Árakban sincsenek elszállva, ami valljuk be, egyre ritkább dolog a világunkban. Mint már a beszámoló elején említettem, hosszú ideje járok már hozzájuk és azóta sem tudnék semmi rosszat mondani róluk. Ez pedig egy igazán nagy teljesítmény.

Vélemény, hozzászólás?

Related Post