robbanó cicák
Modern plasztika Webáruház Robbanó cicák az önfeledt kikapcsolódáshoz

Robbanó cicák az önfeledt kikapcsolódáshoz

robbanó cicák

Kempingezős nyári estéken, hegyvidéki menedékház romantikájában, de a megszokott otthoni környezetben is remek kikapcsolódást kínálnak a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott kártyajátékok. A Robbanó cicák nevű vicces partijáték 7 éves kortól minden korosztálynak garantálja az önfeledt szórakozást.

Ebben minden bizonnyal a rendkívül egyszerű játékszabályoknak is szerepük van, amelyeknek betartása nem igényel különösebb szellemi erőfeszítést, így a Robbanó cicák akár egy fárasztó munkanap után is „bevethető”, a derűsebb családi együttléthez. Lássuk, miről szól tulajdonképpen ez a mókás kártyajáték! A kártyalapok között robbanó macskák rejtőznek és aki egy új lap kihúzása közben valamelyikre rátalál, annak véget ér a játék, hacsak nem rendelkezik a veszélyes cicákat hatástalanító kártyával. Bizonyos kártyalapok feljogosítják a játékosokat arra, hogy kimaradjanak az újabb lapválasztásból, a játék pedig akkor ér véget, amikor egyetlen személy kivételével mindenki kiesett. A Robbanó cicák tehát tulajdonképpen egy szerencsejátékhoz hasonlítható, ami nem igényel különösebb taktikázást, egyszerűen csak élvezni kell.

Egy családtaggal vagy baráttal kettesben is kipróbálhatjuk, de ha hárman, négyen vagy öten szállunk be a macskakerülgető buliba, az izgalmak csak fokozódnak. A Robbanó cicák az Okosjáték webáruházban néhány kattintással megrendelhető. A virtuális bolt honlapján, az okosjatek.hu honlapon sok más kártyajáték, illetve társasjáték gazdag kínálatából válogathatunk. Minden játékcsomaghoz részletes leírást is találunk, így kizárt, hogy tévedjünk a számunkra legvonzóbb ajánlat megtalálásában.

Vélemény, hozzászólás?

Related Post