Modern plasztika Webáruház Különleges uzsonnás doboz gyerekeknek!

Különleges uzsonnás doboz gyerekeknek!


Minden szülő tudja, hogy egy uzsonnás doboz bizony nagyon praktikus dolog. A szendvicsek nem nyomódnak össze, a maradék nem borul bele a táskába, ráadásul biztosan minden egy helyen lesz és kényelmesen tud étkezni a gyermek az iskolai szünetekben vagy egy kirándulás alkalmával. Különösen jól eshet mindez akkor, ha az uzsis dobozokban saját kézzel készített ételek lapulnak.

Miért praktikus egy uzsonnás doboz használata?

Ezekben a színes uzsonnás dobozokban kényelmesen elfér akár több szendvics is, van benne hely némi keksznek vagy egyéb ropogtatni valónak, sőt, az alma sem ütődik meg és a banán sem barnul meg olyan gyorsan, ha ilyen helyen tároljátok. Ezek a színes, mintás tárolók lehetővé teszik azt, hogy kényelmesen elcsomagold a gyermeked tízóraiját vagy uzsonnáját.

Finomabb minden, ha a kedvenc mesehős is jelen van

Nem kérdés, hogy még a zöldség is finomabb lesz, ha az egy Mickey egeres, Mancs őrjáratos, Disney hercegnős, Bing nyuszis vagy Peppa malacos dobozból kerül elő. Sok válogatós gyerkőc éppen ezért kezd el bizonyos ételeket fogyasztani, így különösen jó választás lehet egy ilyen doboz. Mindemellett bizonyos fogú önállóságra is megtanítják a gyermeket, aki így megtapasztalja, mennyire egyszerűen ki tudja szolgálni magát a hétköznapok során. Hiszen az uzsonnás dobozok és a kulacsok egyaránt egyszerűen kinyithatók és visszazárhatók, így minden téren biztonsággal használhatók.

Véded vele a környezetet is

Emellett lényeges szempont a környezetvédelem is, ugyanis ennek használatával számos zacskó és szalvéta szemétbe kerülését akadályozhatod meg, nagyban segítve ezzel a bolygónk épségét.

Kirándulásokon is jó szolgálatot tehetnek

Mivel nagyon könnyen használható mind az uzsonnás táska, mind pedig a kulacs, az óvodai kirándulásokon is nagy hasznát veheted. Hiszen praktikusan és kényelmesen csomagolhatsz innivalót és elemózsiát a gyerkőcöd számára. A maradékot egyszerűen elrakhatja a táskájába, nem fog minden összemaszatolni és szétmorzsálni mire hazaér.

Vélemény, hozzászólás?

Related Post