Modern plasztika Szolgáltatás Tető javítás házilag szakember jelenléte nélkül

Tető javítás házilag szakember jelenléte nélkül

A nyári heves záporok, de az őszi tartós esőzések ugyanúgy kihozzák a tetőszerkezet esetleges hibáit. Ennek esélye leginkább a régebbi építésű ingatlanoknál merül fel. A modern cserepek már sokkal inkább ellenállóvá lettek téve, míg a gyakran 50-70 éves konstrukciók még mindig ellátják a feladatukat, de hajlamosabbak a sérülésre. Az idő nem volt velük kegyes, ezért aztán a tető javítás házilag sokszor felmerülhet jelenlétükben.

Többnyire csak cserélni kell az eltört darabokat, de megesik, hogy olyan helyen repednek meg, ahol illesztések történnek. Ilyenkor egyszerűbb a Sika® MultiSeal bevetése, ami egy bitumenes szigetelőszalag. Ez képes útját állni a nedvességnek és bárki felrakhatja különösebb szaktudás nélkül. A tető javítás házilag tehát praktikusan elvégezhető, ha megvan hozzá a tökéletes komponens.

Egyre gyakoribb a tető javítás házilag
Az erős, öntapadó szigetelő szalag számos helyzetben hasznos, ezért jobb, ha abból tartunk a közelben, mert sosem tudhatjuk előre, hogy mikor lesz arra szükségünk. A tető javítás házilag csak az egyik eset.

Előfordulhat, hogy a homlokzatnál, a fal és nyílászárók csatlakozásánál kell némi szigetelést végezni, de az sem kizárt, hogy az ereszcsatorna lyukad át egy kis ponton, ami miatt kár lenne cserélni az egész szakaszt, főleg akkor, ha egyszerűbben is megoldhatjuk a helyzetet. A tető javítás házilag azért is egyszerűbb, mert csak apróbb probléma amiatt a szakemberek gyakran nem szívesen jönnek ki, mert több időt veszítenek el az utazással, mint amennyit keresnek. Készüljünk fel tehát időben az esetleges hibák elhárítására és cselekedjünk időben, ha kialakul a sérülés.

Vélemény, hozzászólás?

Related Post